Представе

,,Бамби“

,,Бамби“

Премијера: 18. новембар, 2020. године

Узраст: 6+
Трајање: 55 мин.

Реч редитеља:

Дубоко у шуми, једног пролећног дана, два мала ока су се отворила. И од када су се отворила, никада нису престала да се питају шта то виде: мамин нос, траву, дрво, миша, веверицу, сојку, лишће, камење, воду, твора, њихове копите, зеца, Фалина , рогове јелена, пут, жбуње и најлепше од свега- ливаду! Уствари, постоји још нешто. Нешто високо. Нешто што стоји на две ноге. Нешто што нема ништа на њушци!Нешто што има огромну снагу. То је ...

Бамби је ауторова адаптација лирског романа који је пре скоро једног века написао Феликс Салтен, радећи уз музику уживо на неколико перкусионистичких музичких инструмената. Представа говори о одрастању и упознавања света малог јелена. Проживећемо са њим његово детињство, радости и потешкоће његовог одрастања. Тако мали јелен мора да научи да стоји, хода, скаче, трчи, игра се, тражи храну,буде сам, да осети опасност. И он никада не престаје да учи, свет ће за јелена увек остати мистерија чак и када одрасте.

Јакуб Максимов

Информације о догађају

Датум догађаја 16.09.2023 12:00
Датум завршетка 16.09.2023 12:55
Организатор ,,Позориште за децу и младе“ Крагујевац
Линк http://www.pozoristezadecu.com/clanci/decija-scena/bambi.html
Локација Позориште за децу
Категорије Представе

Мапа локације

Мини календар

Инфо

Ажурирање и одржавање сајта врши eKG InfoData доо Крагујевац. 
Све податке о догађајима и ближе информације у вези са догађајима можете добити преко контакта институција организатора који се налазе на сајту.
За аутоматски превод у информативне сврхе се користи Google Translate engine.