Концерти

КОНЦЕРТ ГРУПЕ ЛУР

После успешних наступа у Нишу и Београду, ЛУР концертно промовише и по први пут свира свој најновији албум "ВЕРУЈ, ВОЛИ" у целости пред крагујевачком публиком, у својој другој кући годинама уназад, Дому омладине Крагујевца. Истовремено бенд прославља и 25 година постојања. Гости те вечери ће бити крагујевачки пунк роцк састав "НИКОМ НИШТА", као и гости из Панчева "РАСКИД 13". Дођите да се лепо проведемо и да буде посебно, као и увек. Улаз слободан, сви добродошли!
Раскид13 су Punk Rock бенд из Панчева настао 2015. године као пројекат који је окупио пријатеље различитих музичких, али сличних друштвених интересовања као што су стварање позитивне енергије кроз музику и музичку изведбу. Већина њих потичу из различитих бендова и музичких жанрова што је само допринело јединственом звуку, промовишући оптимизам на сатиричан и позитиван начин. Раскид13 је уз обиље концерата како у Србији, тако и у иностранству стекао мноштво пријатеља који су подржали рад бенда нарочито у виду позива на заједничке наступе.
"Сврха овог бенда није омаловажавање емоција или сламање срца, већ искључиво хумор. Раскид13 је бенд који изазива срецу у вашим срцима."

 

 

Facebook: https://www.facebook.com/raskid13
Instagram: https://www.instagram.com/raskid13official/

Информације о догађају

Датум догађаја 30.09.2023 21:00
Датум завршетка 30.09.2023 23:55
Организатор Дом омладине Крагујевац
Локација Дом омладине
Категорије Концерти

Мапа локације

Инфо

Ажурирање и одржавање сајта врши eKG InfoData доо Крагујевац. 

Све податке о догађајима и ближе информације у вези са догађајима можете добити преко контакта институција организатора који се налазе на сајту.