КАКО СМО ЛУТВИДОВАЛИ

ЛУТВИД ФЕСТ је фестивал луткарства и видео презентације књишког садржаја – у организацији Народне библиотеке „Филип Вишњић“ из Бијељине, а организује се поводом Светског дана књиге.

CLIL - мост између свих образовних циклуса

CLIL ( CONTENT INTEGRATED LEARNING) је модел наставе који обједињује подучавање наставног предмета и страног језика, где се нејезички садржаји изучавају на страном језику.

КЊИГОТЕКА - Књижевни квиз

Са намером да се обележи Светски Дан књиге Библиотека организује књижевни квиз за одрасле. Такмичење је екипног типа (једна екипа - три члана ), а најбољима следе награде.
Пријаве на Галерији Библиотеке или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Рок за пријаву 25.03 - 15.04.2019.
Више информација у оквиру Фесјбук групе: Књиготека(Knjigoteka)

FILUM CHIT-CHAT - Представљање студената катедре за италијански језик и књижевсност

Студентски културни центар Крагујевац организује промоцију Катедре за италијанистику Филолошко-уметничког факултета, у оквиру које ће заинтересовани имати прилику да се кроз разговор са студентима и наставним особљем Катедре упознају са начином уписа, програмом и структуром студија, могућностима усавршавања током студија и перспективама након дипломирања.

КЊИГОТЕКА - Књижевни квиз

Са намером да се обележи Светски Дан књиге Библиотека организује књижевни квиз за основце. Они ће бити подељени у две групе, и то: млађи основци (од 1. до 4. разреда) и старији основци (од 5. до 8. разреда), у оквиру којих ће се појединачно такмичити у разним дисциплинама, које ће им помоћи да боље упознају библиотеку и књижевност уопште. Циљ оваквог вида окупљања је да се покаже да књига није баук и да се деца и у библиотеци могу дружити и лепо забавити.
Пријаве за квиз су у Дечјем одељењу или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели..
Рок за пријаву: 25.03 - 15.04.2019.
Више информација у оквиру Фесјбук групе: Књиготека(Knjigoteka)

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Јована Ристића 15
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/501-330
Електронска пошта: urednik@kulturakg.rs