САЈАМ КЊИГА И ГРАФИКЕ 2019 - Радионица лутака

Радионица ће бити презентација рада Славице Атанацковић, која се између осталог бави прављењем лутака за представе за децу, са којим учествује на фестивалима луткарства. Ове године у сарадњи са НБ "Вук Караџић" њена група Мудријаши учествовала је на ЛУТВИД фесту у Бијељини. Полазници ће бити у прилици да науче како се праве лутке, а координатор ће бити Славица Атанацковић.

САЈАМ КЊИГА И ГРАФИКЕ 2019 - Срлетова школа цртања

Радионица Срђана Стаменковића Срлета биће презентација његовог дугогодишњег рада са децом у огранцима наше Библиотеке.

FILUM CHIT-CHAT - Представљање катедре за англистику

Посетиоцима Студентског културног центра ће се по први пут представити факултетски састав "Fillumination" (смер енглески језик и књижевност) који ће изводити хитове енглеске популарне музике уз одабрану поезију из светског канона.
Овај састав спаја неспојиво и обећава невероватан провод уз хитове поп, рок, метал и кантри музике, као и пар песама изненађења.

FILUM CHIT-CHAT - Представљање катедре за српски језик и књижевност

Сазнајте зашто су студије српског језика и књижевности на ФИЛУМ-у јединственe.

Студенти и наставници ће публици разјаснити језичке недоумице, упознати их са примењеном лингвистиком, занимљивостима из српске књижевности и културе, а биће реализоване и едукативне игре, креативна дружења са наставницима и студентима и друге активности.

FILUM CHIT-CHAT - Представљање студената катедре за романистику

Le Café français

Студентски културни центар Крагујевац заједно са Катедром за романистику ФИЛУМ-а приређује вече забаве, смеха и награда. Дођите да ћаскамо на француском уз кафу и чај! Дођите да заједно одгонетнемо питања на Quiz français!

Bienvenue!

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Јована Ристића 15
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/501-330
Електронска пошта: urednik@kulturakg.rs