ЂУРИН ЕТНО ДАН

Са циљем обележавања Етно дана, испред Куће Ђуре Јакшића, у трајању од 11 до 18 сати, редставиће се: Етно стил Горјанац, Удружење "Сурчинке", Удружење жена "Мајка Ангелина" из Купинова, "Златовез" Крагујевац, Удружење Македонаца са Шар планине, Удружење Срема Центар за неговање традиционалне културе "Абрашевић" и крагујевачке сликарке. Све то биће праћено програмом у којем ће учествовати КУД "Абрашевић".

Радионица и промоција фестивала Kулиса - Кулисање

Радионица и промоција фестивала Kулиса - Кулисање
Добро дошли!

Био је рат. Стао је сат.

Поводом обележавања трагедије која је задесила Крагујевац 21. октобра 1941. године у Дечјем одељењу биће одржана радионица за основце. На њој ће полазници преко песама Сободана Павићевића, које за тему имају овај догађај, бити у прилици да проникну у тајне стваралаштва, али и да открију начине развијања талента за писање. Координатор радионица: Сања Живковић.

ФРАНЦУСКА ФАБРИКА УКУСА

BIENVENUE À LA FABRIQUE DES GOÛTS FRANÇAIS !

Дођите да се дружимо и упознамо са традицијом и културом Француске кроз француску музику. Учићемо да спремамо француске специјалитете и пробамо нека од традиционалних француских јела, заједно радимо квиз знања на француском језику и уживамо у маскенбалу!

Halloween Party

Дођите да се дружимо, правимо фењере од бундеве ( Jack`o Lantern ), страшне цртеже и декорације, учимо песмице, радимо квиз знања, изаберемо најстрашнији костим и упознамо се са традицијом празника Ноћ Вештица (Halloween).

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Јована Ристића 15
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/501-330
Електронска пошта: urednik@kulturakg.rs