Концерти

Концерт бенда Маниви

Маниви је млада кантауторка која води на пут право у центар доброг соул ритма. Позитивна енергија је карта за њен наступ, а изванредан бенд- сапутници који обећавају добру журку и вече пуно секси, соул вајба. Наступају по први пут у Крагујевцу 27. септембра на Летњој сцени СКЦ-а.

Концерт бенда Kida Keva Crew

Kida Keva Crew је у протеклих дванаест година позната као група DJ-eвa и МC-ева који праве одличне журке на клупској и фестивалској сцени широм Србије.

Клавирски концерти у Универзитетској галерији

У Универзитетској галерији у Крагујевцу, у уторак 04. септембра 2018. године, биће одржана два клавирска концерта на коме ће од 19,00 часова наступити ванредни професор ФМУ у Београду Наташа Митровић, а од 20,00 часова Љиљана Вукеља, ванредни професор ФМУ у Београду.

Концерт пијанисте Александра Синчука

Александар Синчук, истакнути руски пијаниста који важи за једног од најубедљивијих виртуоза данашњице, дипломирао је на Московском конзерваторијуму „Чајковски“, а данас наступа широм света у највећим концертним дворанама: Русије, Украјине, Бугарске, Шпаније, Француске, Италије, Португалије, Сједињених Држава, Израела, Аустрије, Немачке, Велике Британије, Данске, Луксембурга, Швајцарске, Марока, Турске, Јапана, Јужне Кореје.

Отварање треће сезоне УММУС-а

Првог септембра културни центар УММУС почиње поново са радом. Као и претходне две године, УММУС ће пружити врхунски уметнички програм: изложбе, свирке афирмисаних и неафирмисаних бендова и много друге креативне и друштвене активности.

Информације

Адреса интернет редакције:
Др Јована Ристића 15
34000 Крагујевац
Србија

Телефон: 034/501-330
Електронска пошта: urednik@kulturakg.rs